,

Företagarträff Nynäs Havsbad, Stockholm 12-13 januari 2023

Stockholm bjuder in till den årliga och mycket uppskattade företagarträffen. Nynäs Havsbad är platsen som blivit lite av en tradition för detta event.
Boka upp datumet i er kalender redan nu! Mer information kommer i Anläggarnytt och i den inbjudan som mailas ut till våra medlemmar.

,

Höstträff 11 november på Södra Teatern i Stockholm

Inspirationsföreläsningar av John Taylor och Magnus Helgesson, lunch, fika, mingel och minimässa. En mycket trevlig dag utlovas! Anmäl er redan nu HÄR!

John är slottsträdgårdsmästare och konstnärlig ledare på Tjolöholms slott, samt känd från SVTs Trädgårdstider medan Magnus är entreprenör, bästsäljande författare och grundare av restaurangkedjan Harrys.

,

Höstmöte Syd/Västra, 15-16 september i Växjö

Den 15-16 september bjuder Syd/Västa in till Höstmöte på Teleborgs slott i Växjö.
På torsdagen kommer Aquadrip och inspirerar och visar sina produkter och på fredagen besöker vi VegTech och deras anläggningar. God mat och dryck och trevligt häng med kollegor utlovas under dessa dagar.
Inbjudan kommer inom kort via mail, men boka redan nu in dessa datum i er kalender

Årsmöte Stockholm

Stockholmföreningen håller sitt årsmöte fredag 18 februari 2022 på PS Matsal, Nybrogatan 42, Stockholm från kl 13. Vi avslutar mötesförhandlingarna med att laga middag tillsammans.

Förbundsårsmöte / 100-årsjubileum Syd i Malmö 2022

Datum: 18-20 mars 2022

Plats: Malmö, Comfort hotell

Mässa på fredagen med samarbetspartners, förbundsårsmöte lördag som  avslutas med festligheter.

 

Mer information kommer!

,

HR nätverksträff

Stockholmföreningen erbjuder regelbundet HR-träffar . Kontakta Jenny Åhlund 070-713 01 89 för info.

ELCA Trend Award 2022

Trädgårdsanläggarna i Sverige fick en förfrågan från vår Europeiska branschorganisation ELCA (European Landscape Contractors Association) att vara ansvariga för att ta fram utemiljöprojekt i Sverige som kan innefattas i ”Inverkan av grön miljö på människors hälsa för välbefinnande och lärande”.

Vi såg det som en chans att visa upp spännande projekt i Sverige både för våra Europeiska kollegor och i här i vårt land. Tidigare projekt har fått stor publicitet och detta kommer att vara bra marknadsföring för vår bransch.

Arrangemanget, som skulle äga rum sommaren 2020 blev inställt p.g.a pandemin, men nu tar vi upp planeringen igen och hoppas kunna genomföra  det nu i juni.

Mer info om ELCA Trend Award 

ELCA Award 1998-2018