Försäkringsfrågor

Företags- och entreprenadförsäkring

Vi vill att våra medlemmar ska känna sig trygga i vetskapen om att de är rätt försäkrade. Det finns en uppsjö av olika försäkringar på marknaden där momenten heter samma sak men villkoren skiljer sig åt mellan försäkringsbolagen.


Klicka på bilden för att öppna PDF.

Motorförsäkring

Skillnaden mellan att ha en försäkring och att vara rätt försäkrad är stor. Därför har vi på tagit fram en fordonsförsäkring för företag inom trädgårdsanläggningsbranschen.


Klicka på bilden för att öppna PDF.

Genom ditt medlemskap har du möjlighet att få fördelaktiga försäkringar genom vår specialanpassade försäkringslösning, både avseende din företagsförsäkring samt dina fordon och maskiner.

För att få en offert och se vad innebär för dig är du välkommen att maila till forsakringsservice@willis.com där vi tar hand om ditt ärende och återkommer med offert.

Är det som så att vi behöver kompletterade uppgifter innan vi kan lämna offert kommer vi att kontakta dig, därav är det viktigt att du lämnar din kontaktinformation vid kontakt med oss.

Du som redan har din försäkringslösning via ditt medlemskap är också självklart välkommen att hör av dig på samma mailadress, gällande frågor kopplade just till dina försäkringar.

Ansvariga från Willis Towers Watson är:

Lili Gustafsson (Företagsförsäkring och Motorfordonsförsäkring )
lili.gustafsson@willistowerswatson.com