Förbundet

Vi brinner för dina frågor!                        

Trädgårdsanläggarna i Sverige brinner för frågor som är relevant för dig som enskild företagare inom anläggningsbranschen. Vi har en rad olika kanaler och samarbeten som grund för vårt arbete, samt ett brett kontaktnät att luta oss mot.

Vilka vi är och vad vi gör

Vi samarbetar på internationell nivå med kollegor från hela Europa och naturligtvis nära våra nordiska kollegor. Trädgårdsanläggarna Sverige är dessutom aktiva i branschens olika utbildningsställen i Sverige så att du som medlemsföretagare ska kunna få tag på duktig och välutbildad personal.

I över 60 år har Trädgårdsanläggarna i Sverige varit branschens intresseorganisation. Bland medlemmarna finner du allt från enmansföretag till stora flermannaföretag och totalt har vi cirka 110 medlemsföretag registrerade i vår databas.

Förbundet brinner för trädgårdsanläggarnas frågor, det som upplevs som relevant för dig som enskild företagare. Det som naturligtvis också är av stor vikt är att medlemmarna tillsammans bidrar till att stärka branschen och garantera kvalitén på utförda uppdrag och projekt.

Det finns många aktörer inom vår bransch där ute i landet som säger sig kunna utföra tjänster likande de som våra medlemmar gör, men det är få som kan och har erforderliga kunskaper och de erfarenheter som krävs. Det sistnämnda är ett krav vi har på våra medlemmar, och vi gör en prövning i varje enskilt fall vid nyinkomna ansökningar från företag som vill bli medlemmar. Detta för att försäkra oss om att företaget är seriöst och har vad som krävs för ett kvalitativt utfört arbete.

Våra medlemmar har den fulla kompetensen från att planera, rita, gräva och grundlägga till att anlägga med passande växter och därefter vårda och underhålla allt och få det att överleva år från år. Det är Trädgårdsanläggarna i Sveriges medlemmars styrka – hela spektret från start till mål.

Förbundsstyrelsen 2021

Ordförande
Pontus Joäng
Tel: 070 942 36 67
E-post: pontus@joang.se

Vice Ordförande
Magnus Fischer – Västra
Tel: 073 396 96 01
E-post: magnus@tradgardsmiljo.se

Ledamöter
Per Hammarström Norr
Tel: 070 331 04 31
E-post: per@hammarstroms.nu

Monica Timonen Stockholm
Tel: 070 696 11 61
E-post: monica.timonen@lidingo-tgc.se

Ulf Karlberg Syd
Tel: 070 61 38 86
E-post: ulfkarberg@icloud.com

Suppleanter
Carina Wallin Norr
Tel: 070 232 34 86
E-post: carina@wallintradgard.se

Rickard Johnsson Västra
Tel: 070 697 03 55
E-post: rickard@thjab.se

Mats Westling Stockholm
Tel: 073 358 55 93
E-post:pb.mijo@telia.com 

Philip Thuresson Syd
Tel: 073 838 59 63
E-post: info@goingenaturtrim.se

Adjungerad
Kenneth Lundin
Tel: 070 515 01 66
E-post: k.lundin.s@gmail.com

Organisationen

Organisationen består av medlemmar indelat i fyra olika områden över Sverige:

  • Norr
  • Västra
  • Stockholm
  • Syd